.

.

Mortilo vode prskalice za prskanje za cvijeće leveri za vode za vodu za zalijevanje prskalica za tuš glava vrtna alata za bašte i vrt b jedna veličina

Mortilo vode prskalice za prskanje za cvijeće leveri za vode za vodu za zalijevanje prskalica za tuš

KM 6.47

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sretnim vijekom od Joybuy Marketplace-a pljusak za posudu za vodene limenke za vodu za zalijevanje, kamenske kazne :
Dizajn glave i glave prskalice, ova prskalica za glavu boca je multifunkcionalna, a glava prskanja može ravnomjerno voditi vodu.
Kada ne koristite ovu prskanje poklopca za boce, voda neće prelijevati zbog njega dizajnirana s poklopcem. Dajte svoju sobu osvježavajućim izgledom, stvorite očaravajuću atmosferu.
od izrađene od materijala, prskalica za bocu je izdržljiva i, jednostavna za čišćenje, lagana i jednostavna za upotrebu.
Pogodno za dom, ured, vrt, Dvorište, spavaonici i tako dalje.
boca vode i nježna kiša vode pasti će i vode vaš bonsai ili sadnice. Ako volite započeti u zatvorenom prostoru i tražite jednostavan način za vodu.
Paket uključen :
1 x Flower raspršivač
Napomena : Kao različita računala prikazuju boje različito, boju stvarnog predmeta Može se malo razlikovati od gore navedenih slika .

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru