.

.

Magnet za perilicu posuđa Garhelper Clean prljavi znak za kuhinju i skladištenje dvostrano reverzibilni čisti prljavi magnet za perilicu posuđa

Magnet za perilicu posuđa Garhelper Clean prljavi znak za kuhinju i skladištenje dvostrano reverzibilni

KM 13.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke
1 Naši magneti za pranje suđa su dizajnirani sa prekrasnim i jednostavnim stilom, ima glatki klizni mehanizam koji bi naznačio da li su jela prljava ili čista na najslađim putem!
2. Trendi dizajn : Ne slažite se za ružno, naš magnet za pranje posuđa kućne kuhinje pohvale će bilo koju kuhinjsku unutrašnjost sa glasnim font koji možete lako čitati!
3. Jednostavan za upotrebu : "Čista" indikator s jedne strane, "Prljavi" s druge strane. Jednostavno za upotrebu sa lakoćom slajda!
4. Manje stresa za suđe : Jednostavno se vidi s bilo kojeg mjesta u vašoj kuhinji za uklanjanje nagađanja i poboljšanje skladištenja i organizacije kuhinje. Izgrađen od jakih magnetskih materijala za sprečavanje neželjene površine grebanja i pružiti čvrsto držanje. Odličan poklon : idealan za poklon za domaće gadget, jednostavan i ne preko vrha. Poklon tvoja mama, supruga, bake i bake, najbolji prijatelj bi volio! Savršeno za svoju perilicu posuđa ili hladnjak!
Specifikacija
Materijal : PVC + magnet
Boja : crvena i zelena, srebrna, crna, crna i bijela, narančasta, crvena i plava, crna i plava, crna i smeđa, bijela i smeđa
Veličina : 17.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru