.

.

GECHEER 120W ručni čistač sa 6000PA Snažni usisni USB čistač HEPA filter za kućne ljubimce za čišćenje šljunka za čišćenje šljunka

GECHEER 120W ručni čistač sa 6000PA Snažni usisni USB čistač HEPA filter za kućne ljubimce za čišćenje

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ručno sredstvo za čišćenje 6000 PA jednostavno je za nošenje i čuvanje. Ovo je praktično sredstvo za čišćenje teško dostupnih područja. Može se postići najbrže i najdublje čišćenje, lako ukloniti prašinu, krhotine, mačju leglo, kosu za kućne ljubimce i druge neugodne ostatke. Značajke :
. [6000pa Snažna usisa] Čistač ima 6000 PA snažnog usisavanja, može temeljito prašiti, pijesak, kućni ljubimci, mrvice, piljevina, kokice. [HEPA filter] Ugrađeni filter ručne čistije može se izvući za čišćenje, što je pogodno za ponovljenu upotrebu. [2 glave četkice] Čistač sa mlaznicom četkom i proširenom mlaznicom za čišćenje može udovoljiti čišćenju i usisavanju svakog ugla. [Multifunkcionalno] Ne samo da ima snažnu ciklonu usisavanje, već se može koristiti i za tepihe i tvrde podove. [Široko primenljivo] Pogodno za svakodnevno čišćenje malog područja poput unutrašnjosti automobila, tastatura, površina radne stanice, kuhinjskih ormara itd.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru