.

.

Sun Hat Women Muška UPF50 + Zaštita od sunca Širok bijeg ribolovnog šešira sa vratima vrata za planinarsku plažu

Sun Hat Women Muška UPF50 + Zaštita od sunca Širok bijeg ribolovnog šešira sa vratima vrata za planinarsku

KM 8.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[Višenamjenski i šareni] Ovaj široki šešir oboda pogodan je za trčanje, biciklizam, kupovinu, vožnju, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom Mogu se odabrati razne boje, lako se podudaraju sa vašim ličnim modnim habanjima.
[Professional Sun-Toof] Osigurajte UPF50 + zaštitu, učinkovito štiti više od 99% ultraljubičastih zraka, velikim svjetiljkama na vrijeme Široka znamenitosti, posebno dizajnirana za vanjsku putovanja i štiti vašu kožu glave i vrata od opekotine od sunca.
[izdržljiv, znojenje i prozrači] ljetni putnički šešir izrađen je od visokokvalitetnog najlona, ​​koji je izdržljiv, mekan i prozračan. Tu je duksev iznutra, brzo se znojite i rasipajte toplinu tako da možete nositi poklopac i držati glavu cool i prozračan.
[prenosni i sklopivi] je lagan, sklopivi i pogodan za putovanja. Može se saviti i pohraniti u torbe, ruksake ili prtljažnik i sačuvan prostor. Visokokvalitetna tkanina omogućava ovom šeširu vizira da ostane savršen kad se otvori i neće lako deformirati i ne može se deformirati i ne bi se ne deformirati.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru