.

.

Yasu retro kaubojski šešir zapadni kaubojski šešir kaubojski šešir Retro stil s podesivim kravatom FINGED kapu za COSSLAY zabave vjenčanja

Yasu retro kaubojski šešir zapadni kaubojski šešir kaubojski šešir Retro stil s podesivim kravatom FINGED

KM 11.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Yasu iz Joybuy Marketplace Opis : Naš zapanjujući zapadni kaubojski šešir! Ovaj retro i atraktivan šešir savršen je dodatak za podizanje vašeg stila. Izrađen pažnjom na detalje, sadrži kravatu koja se može podesiti da udobno odgovara opsegu glave. Šešir je ukrašen zasljepljujućim bijelim zvukom, dodajući dodir glamura na vaš izgled. Odjela šešira također je ukrašena s, stvarajući očaravajuće sjaj.
Hajd osiguran, fina izrada osigurava da se S ostavljaju sigurno na mjestu, tako da možete pouzdano nositi ovaj šešir bez brige o njima. Dizajniran za održavanje oblika i odupiranja deformacije, ovaj šešir je izgrađen da traje. Da li pohađate stranke, vjenčanja, događaje za Noć vještica ili nastupi, ovaj svestrani šešir sigurno je dao izjavu. Njegov jedinstveni retro dizajn i ulova za privlačenje očiju okrenuće glave gdje god da krenete.
ne samo da ovaj kaubojski šešir nudi stil, već nudi i izdržljivost.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru