.

.

DIY božićni ukrasi roli meki metalni HTV vinil za peglanje odjeće i ostale tkanine

DIY božićni ukrasi roli meki metalni HTV vinil za peglanje odjeće i ostale tkanine

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Božićni zimski patch uzorak prijenos topline vinyl dugica trak uzorak vinil vinil kolut za pucanje mekih metala HTV vinil za peglanje i ostale tkanine
Karakteristike :
Glossy Rainbow HTV HTV popularnih Rainbow-a su novi pušteni! PU materijal s glatkom teksturom učinit će vas prikladnijim za fantastičan dizajn Svaka rola HTV-a mjeri cca koji se može smanjiti u željenu veličinu i obrasce.
Premium PU materijal Naš HTV prvenstveno se proizvodi pomoću PU kako bi ih postali tanki, a opet neprozirni, jednostavni za brzo nanošenje i dugotrajno. Glatka tekstura je vrlo tanka i odlična je za male detaljne rezove. 【Jednostavno rezanje i korenje】 : Može se lako izrezati bilo kojim rezačem za dim ili savršenim za ili kućni izradu. HTV Glitter Vinil se neće oguliti, saviti ili lako izblijediti. Izrađen je od glatkih i mekih materijala koji je savršen za većinu projekata i štedi mnogo novca i vremena zasljepljujuće 【blistave zvijezde】 : Transwonder Glitter HTV koristi vrhunsku kvalitetu i svjetliju, sitnije HTV da bi napravili dizajn i oči -podaje. Napredna tehnologija koju su razvili naši inženjeri osigurava izdržljivost i dugotrajne rezultate. Bilo da su veći predmeti ili mala slova, početnik ili ovaj blistavi vinil, zanatlije jednostavno za korištenje naše HTV jednostavno je primjenjivati ​​nakon rezanja slike koju želite, uklonite željezo ili prenošenjem. Preporučuje se da se prvi pranje obavljaju nakon prijenosa 24 sata da ga čvrsto drži na odjeći.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru