.

.

IRFORA multifunkcionalni prijenosni solar sa USB memorijskom karticom MP muzički reprodukcija Funkcija na otvorenom kampiranje u hitnim osvetljenjem u hitnim slumama

IRFORA multifunkcionalni prijenosni solar sa USB memorijskom karticom MP muzički reprodukcija Funkcija

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ovaj solarni generator s funkcijom osvjetljenja, na ploči su dizajnirani 3 LED svjetla dizajnirana na ploči, koja je prikladna za ispunjavanje različitih potreba za osvjetljenjem kupaca, savršenim za vanjsku upotrebu noću. A također se može koristiti kao LED displej, sa funkcijom skeniranja frekvencijskog modulacije, a sveme se mogu podesiti u skladu sa vašim zahtjevima. Ima MP3, USB, funkciju muzike memorijske kartice kako bi udovoljila vašim različitim zahtjevima. Široke primjene, pogodne za kućnu hitnu osvjetljenje, kampiranje, aktivnosti na otvorenom, mobilno punjenje, ulična prodaja, noćno ribolov, održavanje automobila, divlje kampiranje i drugi. Karakteristike :
. Kompaktna veličina : Proizvod je roman dizajn, izgled je moderan i velikodušan, a kompaktna veličina je prikladna za nošenje. Funkcija osvjetljenja : Postoje 3 ulaza za unos LED svjetla dizajniranih na ploči, što je prikladno za ispunjavanje različitih potreba za osvjetljenjem kupaca, savršenim za vanjsku upotrebu noću. Funkcija : i također se može koristiti kao LED displej, s frekvencijskom funkcijom modulacije, a sveme se mogu podesiti u skladu sa vašim zahtjevima.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru