.

.

Lixada tri sloja ribolovna torba prijenosna sklopiva ribolovna šipka Reel Right Tool Alat za nošenje torbi za prijevoz torbu

Lixada tri sloja ribolovna torba prijenosna sklopiva ribolovna šipka Reel Right Tool Alat za nošenje

KM 13.30

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ova vreća za štap za ribolov može biti najjednostavnija torba za držanje štapova za ribolov, namotaje i druge rješavanje. Ima tri glavna velika odjeljka, 2 vanjske džepove i 1 džep mrežice, koji je vrlo prostoran da bi vaš ribolov bio uredan i spreman za odlazak. Karakteristike :
. Prostrani kapacitet : Ova ribolovna torba uključuje 3 glavna odjeljka, 2 vanjske džepove i 1 džep mreže, nudi veliki kapacitet za vaš ribolov koji se bave i drži ga uredno i organizirano. Jednostavan pristup i organizacija : 3 prostrani glavni odjeljak sa širokim otvaranjem i dvostrukim zatvaračima za jednostavan pristup vašim bitnim ribolovnim prijenosnikom, poput ribolovnog štapa, rela za ribolov, linija, kutija za ribolov, polje itd. Dodatno skladištenje : prednji džepovi sa zatvaračem za dodatno skladištenje za vaše ribolovne pribor poput mamca, pribora, mamaca i još mnogo toga.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru