.

.

Lažni ekser izdržljivog stila izdržljivi puni poklopac lažnih noktiju zaliha za ukidanje noktiju prakse ljepilo

Lažni ekser izdržljivog stila izdržljivi puni poklopac lažnih noktiju zaliha za ukidanje noktiju prakse

KM 4.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Karakteristike : Visokokvalitetni : Naša linija iz snova naljepnica za nokte izrađena je od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih materijala, sigurnog i mirisa, može se dugo koristiti, Nije lako izblijediti i padati.
Pogodna veličina : lažni nokti dolaze u različitim veličinama, tako da možete odabrati najprikladniji lažni nokat bez obzira na vašu veličinu noktiju. Jednostavno je obrezivanje i oblikovati u bilo kojoj dužini i oblikujte se.
Zapornike : Ovi lažni nokti su savršeni za salone za nokte, ali i savršene za polaznike za nokte ili početnike koji žele učiniti diy umjetnost za nokte kod kuće. Takođe se mogu kombinirati sa ostalim ukrasima za nokte kako bi se stvorio vlastiti stil i na taj način pokazuju vašu ličnost.
široke primjene : ovi naljepnici noktiju na više stila ne mogu samo ukrasiti vaše nokte, već su i najbolji pokloni za porodicu i prijatelje, pogodne Za festivale, božić, salone za nokte itd.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru