.

.

Zdravstveni i kozmetički proizvodi ruž 2ml i sjajni ruž za usne bez rukava Čokolada za usne vodootporna palica za usne Long Last rupstick poklon set Ostalo K

Zdravstveni i kozmetički proizvodi ruž 2ml i sjajni ruž za usne bez rukava Čokolada za usne vodootporna

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Ruž za usne 2ml i sjajni ruž za usne bez rukava vodootporan za usne Long Traing ruž za usne :
18 vrsta popularnih boja, pažljivo smo stvorili najpopularniju boju ruž za djevojke, vi više ne morate pokušavati odabrati Boja, naša sjaja za usne je dovoljna da udovolji svim potrebama djevojčica
dugotrajno i nije lako izblijediti : glatka kada se primijeni, boja, nema spajanja i bez nanošenja i bez nanošenja; Dobra adhezija, neće pasti i prenijeti na površinu drugih objekata (takvo staklo); Može se održavati već duže vrijeme, ali nije teško. Uvijek držite najatraktivnije istaknute i učinite vas najzaniježnim zvijezdama!
★ [Light i Fresh] : Nanesite svjetlosnu boju na usne kako biste vam pomogli da provedete dan bez da vam usne ne osjećaju ljepljive ili nespretne. Udobnost je ključ!
★ Ovaj čokoladni sjaj za usne sadrži 18 boja i pogodan je za različite prilike, takav slobodno vrijeme, salon, zabavu, vjenčanje, bar, noćni klub itd.
★ [Napomena] : Prikazana slika je Predstavnik proizvoda i dobit ćete ga iz dostupne serije. Zbog različitih postavki boje svakog monitora, boja može biti malo drugačija. Molimo provjerite broj boje na vrhu poklopca ili na dnu vanjske kutije u boji.
Izgled dizajna čokoladnog ruža je privlačnija i čini vas najljepšom i najređenijem osobom!
★ Ovaj čokoladni sjaj za usne sadrži 18 boja i pogodan je za različite prigode, takav slobodno vrijeme, salon, zabava, vjenčanje, bar, noćni klub itd.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru