.

.

Bo nail centri super tanki mini više boja sortirani glatki DIY za noktori STRUKCIJA MABLE LIST MANICURE Glitters Dekoracija za salon za nokte

Bo nail centri super tanki mini više boja sortirani glatki DIY za noktori STRUKCIJA MABLE LIST MANICURE

KM 7.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis : Ovaj okvir tikvice za nokte karakteriše velikom količinom, što joj omogućuje da u osnovi ispunjava vaše potrebe za ukrašavanjem i čak vam omogućuje da podijelite sa svojim prijateljima ili porodicom
koji se može dodati ovaj oblik lista javora, ovaj ekser za nokte može dodati Sjajna i bling uljepšavanje umjetnosti za stvaranje simpatičnih i prekrasnih umjetničkih djela na noktima i pokazati vašu ličnost.
Izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, ovaj prašak za svjetluca za nokte može vam omogućiti da se sigurno nanesete na nokte, noktiju, toenail, kožu i druge dijelove tijela sigurno.
Dužina ove kutije je 4,5cm, širina je 4,5 cm, a visina 1cm. Dužina jedina lista je 5 mm, širina je 6 mm. Pogodan je za profesionalne ljubitelje za nokte i početnike. I to može biti najbolji pokloni za žene, majke i supruge. Sjajni set ukrasa za nokte je savršen za ukrašavanje noktiju i noktiju.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru