.

.

Zdravlje i kozmetički proizvodi Slatki pritisak Long Lažni nokti Glitter Glitter Glue Fau nokti Rhinestone sjajni lažni nokti za žene 1ml Poklon set Abs H

Zdravlje i kozmetički proizvodi Slatki pritisak Long Lažni nokti Glitter Glitter Glue Fau nokti Rhinestone

KM 5.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Slatka nokti za nokte Dugi lažni nokti Glitter Glitter Lake lažni nokti za žene 1ml
Značajke :
【Jednostavno nošenje】 Čistom i poljskom utičnicom, odaberite ispravnu statičku veličinu noktiju, a zatim pritisnite Jelly ljepilo, a zatim pritisnite Jelly ljepilo Savjet za nokte u 20 sekundi, možete imati osjetljive lažne nokte bez dodatne kupovine materijala
【Udobno nošenje】 : Pritisni nokat dizajniran je prema krivulji ženskih noktiju, debljina je dovoljna, nije dovoljno da se slomi, odgovara ima prirodniji učinak i ugodno je koristiti.
【Proizvodnja】 Naši lažni nokti izrađeni su od materijala, nema mirisa, nema oštećenja na noktima, ne omogućavajući vam da uživate u ugodnom Iskustvo.
【Različite prilike】 Naši lažni nokti su savršen poklon za djevojku, suprugu, prijatelje i rodbinu. Savršeno za zabave, vjenčanja, obveznice, angažmane, festivali i još mnogo toga.
【Usluga】 : Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nam reći e-poštom, mi ćemo odgovoriti na vaša pitanja što je prije moguće.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru