.

.

Putna torba Veliki kapacitet Proširiva putna torba sa šipkom rukavima Sportska torbica vikend preko noći torba pogodna za putovanja Sportska fitnes i porodična putovanja

Putna torba Veliki kapacitet Proširiva putna torba sa šipkom rukavima Sportska torbica vikend preko

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Putna torba Veliki kapacitet Proširiva putna torba sa šipkom rukavima Sportska torbica za vikend preko noći Torba za noćenje pogodna za putovanja Sportska fitness i porodična putovanja
Karakteristike : Dobro dizajniran : Jedinstven i izdržljiv najlon, lagana težina, suza 0,79 kilograma Ova torba lako se nabija. Kada torba više nije potrebna, jednostavno ga preklopite natrag na kvadrat, potaknite ga i pohranite na policu ili ispod ormara. Mala je i može se pohraniti bilo gdje.
Višenamjena : Ova putna torba je pogodna za teretanu, sport, savjete, torbe za kupovinu ili hitne slučajeve. Zipper je vrlo jak 2. ručka je vrlo jaka i ugodno za držanje 3. Najlon može voditi vodu da se namakuje ili teče iz torbe. Vrlo je pogodan za svakoga ko izlazi. Ne napuštajte dom bez toga!
Pogodan prevoz : pojas može napraviti klizač za prtljag na tubi za ručicu prtljage, što je pogodno za prevoz bez pakiranja.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru