.

.

Sretan božićni privjesak za prikrivanje vrata Xmas za print vrata Baner Božićni baner Dekor za dom Viseći Xmas Ornament Novogodišnji poklon

Sretan božićni privjesak za prikrivanje vrata Xmas za print vrata Baner Božićni baner Dekor za dom Viseći

KM 6.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis : Materijal : 300 D Oxford krpa + drveni stup. Veličina proizvoda : 180 * 30cm. Neto težina : 0,25kg. Pakovanje : OPP torba. Veličina pakiranja : oko 36 * 8 * 2cm.
Osebiarnost : . Lista pakiranja : 2 banera. "Sretan Božić " Baner. Oni mogu postaviti božićni duh za vas. Dvije veličine : 71x12 "(180 * 30cm). Naši božićni priključci su idealan ukras za vaš kućni broj. Svijetle i šarene božićne banere i tople zimske pozdrave u vaš dom. Ukrasite Vaša kuća sa znakovima trijema i ispuni božićnim duhom . Svaki baner je opremljen užetom i štapići na vrhu za lako viseće; na dnu rupe u dnu kroz koje možete koristiti konopac za vezati užas na teškim objektom, kako da se spriječi da se transpt izbaci od strane vjetra i da zadrži baner uspravno. Naše božićne zastave pogodne su za sve vrste vremena. Ne brinite ako Kiša, neće se izblijediti, uskoro će se sušiti. Na baneru je puno božićnih slika, poput božićnog drvca, snega, božićnih zvona, božićne kuće, snjegovića, itd.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru