.

.

Božićni ukrasi Božićni ukras pribor božićne ukrase na božićnim ukrasima privjesak privjesak mali luk božićni ukrasi crveni

Božićni ukrasi Božićni ukras pribor božićne ukrase na božićnim ukrasima privjesak privjesak mali luk

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Yuanyi iz Joybuy Marketplace 12pc Božićni ukras priključci Božićni ukrasi Privjesak Mali luk :
Ovi luk Privjesci su odlični ukras za Božićne, poslovne zgrade, spavaće sobe, spavaće sobe, hotele, klubove, barovi.
Dostupno u tri boje, lista za pakiranje ima 12pc, prekrasne božićne ukrase sa božićnim temama da bi se zadovoljile vaše potrebe.
Božićni privjesak izrađen je od meke tkanine sa izvrsnim detaljima. Jednostavno pohranjivanje i čišćenje, pružajući vam iskustvo koje se može koristiti duže vrijeme.
Naši ukrasni lukovi su odlični za božićne ukrase, ali i za vjenčanja, rođendanske zabave i ostale odmorice, i mogu se koristiti i kao slatki Pokloni za prijatelje i porodicu. Na leđima je dizajniran sa konopcem da se lako visi bilo gdje god želite, prekrasan ukras u blizini prozora, vrata, božićnog drveta, kamin. Božićni ukrasi Privjesak Mali luk
Materijal : Tkanina : Boja : Kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru