.

.

Aohao ljepljivi ručnik za ručnik za samoljepljenje ručnika za ručnik od nehrđajućeg čelika za kupatilo za kupatilo za kupatilo na zid zidni nosač od nehrđajućeg čelika mat srebrna

Aohao ljepljivi ručnik za ručnik za samoljepljenje ručnika za ručnik od nehrđajućeg čelika za kupatilo

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje


Opis : Lepljiva podloga, snažna ljepljivost i štiti od vode, pružaju dodatnu snagu i izdržljivost. Ovo samoljepljivo tkivo je jednostavno za ugradnju i nema potrebe za bušenjem rupa u zidovima, koji se drže na zidu, vrata, stakla i keramike. Izgrađena od nehrđajućeg čelika i brušenog cilja, antimorozije i hrđe, odupiru se svakodnevnim ogrebotinama, osiguravajući izdržljivost i pouzdanost. Karakteristike : . Pogodno za glatke površine kao što su keramičke pločice, staklo itd. Idealno za upotrebu u spavaćim sobama, kupaonicama i ormarima.
Lista dijelova : . 1 x Držač ručnika ljepljiva podloga, snažna ljepljivost i štiti od vode, pružaju dodatnu snagu i izdržljivost. Ovaj samoljepljivi tkivo je jednostavno instalirati i nema potrebe za bušenjem rupa u zidovima, zalijepite na zidove, Vrata, staklo i keramika . izgrađeni od nehrđajućeg čelika i brušenog cilja, antimorozije i hrđe, odupiru se svakodnevnim ogrebotinama, osiguravajući izdržljivost i pouzdanost.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru