.

.

Bollsisrey jednokratna boja kose privremena kosa boja kreda Comb Set Women Professional Instant Boja kose Highlight Stripe Color Maska Hair kreda za kosu za rođendanska zabava 3ml

Bollsisrey jednokratna boja kose privremena kosa boja kreda Comb Set Women Professional Instant Boja

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Jednokratna boja kose Privremena češljava za boku za kosu Žene Profesionalne trenutke Boja kose Istaknula Stripe Color Maska Hair kreda za kosu za rođendanska zabava - Point za prodaju proizvoda : Radovi na svim bojama kose : Radi na crnim ili bilo kojoj tamnoj kosi Možete i pomiješati jednu boju u drugu za izgled.
Naturalni ekstrakti : napravljen od biljaka, uključujući vodu i biser ne šteti vašoj kosi i koži. Vaše dijete iz hemikalija!
Lako i čisto : Ova krema za boju dlake Bojala vam je dlaka brže, samo trebate očistiti vodom i neće ostaviti ostatak!
slatka i prenosiva : Možete ga prenijeti Vi, mali paket za upotrebu bilo kada, bilo gdje - privremenu boju kose : Postoji 13 boja za odabir. Odlično za svakodnevnu upotrebu, festivali, stranke, manifestacije, klubove, karnevale, fantastičnu haljinu.
Jednostavan za upotrebu : Unutrašnja četka se koristi za bojanje, košu se koristi za čišćenje prirodnije, A meka četkica koristi se za četkanje viška boje.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru