.

.

Atopolelove vode za vodu za višekratnu, pamučne kuglice za vodenu borbu na otvorenom, ljetne zabavne igračke za djecu izvana, vodeni baloni za vodu

Atopolelove vode za vodu za višekratnu, pamučne kuglice za vodenu borbu na otvorenom, ljetne zabavne

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Istaknite Opis :
[mekog materijala] Vodene kuglice izrađene su od premium pamučnog materijala, koji je udoban i mekan, a teško ćete osjetiti bilo kakvu bol u pogonu ovih vodenih kuglica Kao i djeca neće biti povrijeđena prilikom igranja.
[Šareno i ponovo za višekratnu upotrebu] Ove pamučne kuglice koriste svijetle boje čineći ih jednostavnim za uočavanje pod vodom i iz daljine. Nakon reprodukcije, možete osušiti vodenu kuglu i staviti je u torbu za dugogodišnje igranje.
[Lako za čišćenje] Loptice za vodu su izrađene od super upijajućeg i mekog materijala koji se mogu koristiti više puta. Kada je igra gotova, ove kuglice su jednostavne za sakupljanje i čišćenje i lako ih čuvati za buduću upotrebu.
[Široka aplikacija] Vodene kuglice za višekratnu upotrebu pogodne su za ljude svih uzrasta i su savršene vodene igračke za vruće ljeto u moru, bazenu, vodeni park i dom. Oni će vam donijeti mnogo zabave i stvoriti više divnijih uspomena.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru