.

.

Psi Božić Pidžama, lako se brinu za elegantne i slatke gumb za rub za čišćenje pasa za zatvaranje rukava za zatvaranje kopriva dizajnu toplo za odmor za fotografiju L

Psi Božić Pidžama, lako se brinu za elegantne i slatke gumb za rub za čišćenje pasa za zatvaranje rukava

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Dogs Božić Pidžama, lako se brinuti za elegantne i slatke gumb za pse za rušenje 4 rukava sa 4 rukava dizajnu toplina za odmor za fotografiju L Specifikacija :
: Hoodie psa za jelena
Materijal : Plish
Lista paketa :
1 x Hoodie psa za jeleer
Napomena : < br> 1 Ručno mjerenje Molimo omogućujte grešku 2-3cm. Da biste izbjegli veličinu problema, nemojte odabrati veličinu na osnovu vaše uobičajene veličine i odaberite ispravnu veličinu prema našoj veličini u nastavku. Ako vaš ljubimac raste ili želite više prostora da se vaš ljubimac pomakne i diše, odaberite veću veličinu. Slatka jelena hoodie dolazi sa plišanim haubicom i antlerima kako bi vaš ljubimac izgled Kao pravi simpatični božićni jelen i zadržite svog ljubimca bavi se zabavom . mekan i prozračan : kostim psa ELK je mekan i prozračan, s gustom mekim plišnim materijalom i četverokutnim kombinezon dizajniranim da bi vaš ljubimac bio vrlo udoban i toplo tokom hladni zimski meseci.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru