.

.

Smart USB Grijani topliji toaletni sjedalo pokrivač pokrivača Konstantna temperatura Grijanje WC sjedalo za sjedenje Jastuk Univerzalni samoljepljivi vodootporni toaletni plastični plastični plastični plastični

Smart USB Grijani topliji toaletni sjedalo pokrivač pokrivača Konstantna temperatura Grijanje WC sjedalo

KM 7.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Smart USB Grijani toplinski toplinski sjedalo poklopac konstantna temperatura grijanje WC sjedalo za sjedalo jastuk Univerzalni samoljepljivi vodootporni toaletni jastuk koji se može zamijeniti, karakteristike termostatski grijanog tapeciranog toaleta Ponovno je, lako se očisti i može se lako ukloniti iz toaletnog poklopca.
Tapacirano toaletno sjedište je izdržljivo i dobrih kvaliteta. Uvek će zadržati svoje svojstva. Kao što je pogodno za sve standardne toalete.
Upotreba i mjere opreza : Ovaj proizvod ne smije se koristiti na grijanim toaletima. Prije upotrebe obrišite poklopac toaletne sjedala kako biste osigurali da je površina čista i suha, ne ostavljajući prašinu, vlage ili mrlje.
USB napajanje, utikač i reprodukcija, manje potrošnja električne energije 10 W, a neverovatna potrošnja, inteligentni dizajn, toaletno sjedište pogodno Za sve oblike toaleta
【Zadovoljan obećanim】 - bilo koji problem sa našim proizvodom, PLS kontaktirajte nas prvo i odgovorit ćemo vam s najboljim rješenjem u roku od 24 sata.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru