.

.

Držač četkica za šminkanje multikolor silikonske magnetske kopče za magnetsku kopču za magnetsku pribor za skladištenje kućišta

Držač četkica za šminkanje multikolor silikonske magnetske kopče za magnetsku kopču za magnetsku pribor

KM 6.74

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
1 Kompaktan i lagan : Ova silikonska futrola četka za šminku iznosi oko 21 x 5,5 x 3cm, mali u dizajnu i trendi u izgledu. Uštedite prostor : Ovaj proizvod može zadržati četke za šminke od prašine i prljavštine, možete ih staviti u svoj kofer ili ruksak, koji ne zauzima mnogo prostora.
Silikonski materijal : Organizator šminke je Silikat, koji je otporan na mrlju i lako se čisti, nije lako deformirati tokom dugoročne upotrebe, nema neugodnog mirisa, teško je nanijeti štetu vašem tijelu , a mogu vam dugo služiti.
Dobar za vašu kožu : Ova kesica za pohranu šminke može zaštititi vašu kožu, jer kada na površini kozmetičke četke nalazi se prašina ili prljavština, prljavština na četkici uzrokovat će crvena i neugodna . Široka primjena : Držač četkica za šminkanje može se primijeniti ne samo kao kozmetička vrećica četkica, već i kao torba za čaše, torba za olovke, torbicu za olovke, torbicu za novčiće, kesica i tako dalje.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru