.

.

NYIDPSZ Organizatori začine 360 ​​° Rotirajuća začinska kontejnerska mreža odvojiva začinjavanje Bo sa kašikom plastične regale začina začinski dozator za kuhinjsko skladištenje kupaonice šminke

NYIDPSZ Organizatori začine 360 ​​° Rotirajuća začinska kontejnerska mreža odvojiva začinjavanje Bo

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

【Ključne karakteristike】
✔ 【izdržljivi materijali】 Naše staklenke za začin izrađene su od visokokvalitetnih materijala Moderan dizajn kanista za klinove uklapaju bilo koji začinski nosač, ormar, organizatoru, ladicu ili kuhinju. ✔ 【Pogodan silikonski lijevak začina】 Posebno dizajnirani za začin olakšava dodavanje novih Začini za vaše začinske kontejnere. Mini začini su odlični za ladice, ormare, začine, ormare i organizatore. Organizirajte svoje začine sa našim saksije, koji čine vašu kuhinju čistu i uredu.
✔ 【Dobra nepropusnost zraka】 Boca začina je vrlo dobra nepropusnost i začini može ostati svježe za duže! I postavljeni staklenke u kuhinji za ukras može činiti kuhinju ljepšu. ✔ 【Jednostavno praktično】 Ove kontejnere za začinu mogu se lako ukloniti. Jar začina pogodan za bilo koji stalak za začinje, ormar, organizator, ladicu ili kuhinjski stol. Sezonske tegle mogu se izravno u vašu torbu staviti u svoj izbor, prvi izbor za piknike, kampiranje, vanjske roštilje, planinarenje itd.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru