.

.

Posude i tave i taberi Organizator sa podesivim razdjelnicima Proširivi lonac Organizatori prostora štedeći kuhinjski poklopac držač poklopca RUST izolirani nosač ploča za potkoljenice za ormar za ormar za ormar

Posude i tave i taberi Organizator sa podesivim razdjelnicima Proširivi lonac Organizatori prostora

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Popis dijelova :
2 × Posude i tave za stalak za organizatoru
10 × Podesivi razdjelnici
8 × klizni podlozi
Istakni opis :
[High- Quality Metal Maintice] Ovi lonci i taberski stalak za organizatore izrađeni su od premium metalnog materijala, koji je čvrst, izdržljiv i nijedan lako deformisati Sa finom izradom površina je sprej obojeno što je anti-hrđe i nije lako starenje. Možemo ga koristiti dugo.
[Odvojeno korištenje ili povezano pomoću] Ovaj paket sadrži 2 nosača poklopca na kuhinjskim poklopcima. Možemo ih koristiti zasebno, kao dva nezavisna stalak za skladištenje sa 4 pretinca. Takođe, povežite dva držača poklopca kuhinje zajedno kao duži nosač za pohranu. Raspon uvlačenja je 31,4-57cm, a fleksibilno je podesiv prema našim potrebama.
[Sačuvanje prostora] Ovi lonci i taberi organizator regala su uvlačeni i sadrži veliki kapacitet s nekoliko odjeljaka koji mogu biti u mogućnosti Skladištenje pansa, pan poklopca itd. Pomoću ovog poklopca za lonce može uštedjeti prostor protutopskog prostora da bi ga održavao urednom i dobro organiziranom.
Držač poklopca za kuhinjsku posudu Lako je instalirati koji ne trebaju nijedan drugi ratni alati. Sklopite ga i stavite na kuhinjski štednjak, ormari za odlaganje. Također, može se distribuirati za skladištenje ili lakše prijevoz ako je ne koristi.
[Široka aplikacija] Ovi lonci i taberski stalak za organizator mogu se koristiti za držanje raznih stvari. Kao što su ploče, rezne ploče, poklopci lonca, poklopci pana, lonci. Pans i ostalo kuhinjsko posuđe.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru