.

.

Predškolsko osjetno ploča sa kukom za rano učenje Edukativne ploče za male djece Dječje poklon za višekratnu upotrebu Fell Farm Board Story Set Interaktivni set igračaka Viseći 40,5 ×

Predškolsko osjetno ploča sa kukom za rano učenje Edukativne ploče za male djece Dječje poklon za višekratnu

KM 7.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Paket uključujući :
1 × Felt Story Board
2 × Kuka
Istaknilo Opis :
[Sadržaj paketa] Ovaj paket sadrži veliku ploču za osjetila sprijeda koja mjeri 103 × 75cm / 40,5 × 29,5 IN A paket dolazi s 2 čvrste kuke koje je lako objesiti ploču za osjetljive priče na zidu. Jednostavan za instaliranje i ne trebaju nikakve magnete.
[Zabavna interaktivna reprodukcija] Ova ploča osjetila je savršena igra za obitelj. Neka djeca stvaraju i dizajniraju vlastite priče putem igre. Roditelji mogu komunicirati sa svojom djecom. Zabavite se tokom procesa i uživajte u roku i dječijem vremenu. Poboljšati odnos između roditelja i djece.
[Edukativna igračka za djecu] Postoje neobavezne različite tematske ploče s prikolima koji su dostupni za izbor. (Farma, prostor, insekti, ocean, gradski automobil) sa šarenim i različitim obrascima na pločama osjetljivih priča, razvijaju dječju maštu i kreativnost za ispričavanje priča. Poboljšati njihovu sposobnost izražavanja.
[Savršen poklon za djecu] Ova ploča za djecu filc savršen je obrazovni poklon za djecu, malu djecu, dječake, djevojke, prijatelje na rođendanju, Božić, Novu godinu i drugu Festivali. I pogodan je za vrtić za djecu za djecu i učenje.
[visokokvalitetni materijal za filmove] Ova predškolska osjetljiva ploča izrađena je od premium filmovanog materijala koji je mekan sa udobnim dodirom, sigurnošću i kožom Prijateljski.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru