.

.

Vodena igračka Dječje kupatilo Životinje Kupatilo Pokret kupanja plutajući vjetar uz bazen Igrački tuš za djevojke Djevojke

Vodena igračka Dječje kupatilo Životinje Kupatilo Pokret kupanja plutajući vjetar uz bazen Igrački tuš

KM 4.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Yao Xiao Lijepe stvari iz Joybuy Marketplace Sef za bebe : igračka za djecu izrađena od visokokvalitetne plastike -Toksičan sa glatkim ivicama i sigurno za djecu. Nakon upotrebe, mogu se lako isušiti i osušiti.
Jednostavno za reprodukciju : Kupa za vodu je pokretana pokretom, nisu potrebne baterije. Okrenite se u smjeru kazaljke na satu da biste pokrenuli kretanje na stražnjoj strani i stavite igračku u vodu, brzo će plutati naprijed.
Zabava za kupanje : sa svojim simpatičnim izgledom i jarkim bojama može privući pažnju na baby. Veličina je upravo za male ruke za bebe. Oni će dati bebu beskrajnu zabavu tokom vremena kupke.
Igranje sa bazenom igračke pomaže bebama da prepoznaju različite boje, potaknu njihovu čula, poboljšavaju njihovu maštu i treniraju fleksibilnost Prsti. To je takođe dobar izbor za interakciju roditelj-dijete.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru