.

.

Kiewfjdk ukrasi za Halloween zabavna Halloween Jastučnica Lumbars jastuka Poklopac kauč na kauču COCK Decor Jastučnica C

Kiewfjdk ukrasi za Halloween zabavna Halloween Jastučnica Lumbars jastuka Poklopac kauč na kauču COCK

KM 4.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj artikal prodaje od Joybuy Marketplace Zabavna jastučna ploča za Halloween Halloween SOFA CAFA CAFA COCK DECORS jastučnica LUMBAL COCK COCK DECOR Jastučnica - Značajka :
1. Izrađena od trajnih i ekološki prihvatljivih (kože breskve kože kože) materijal. Čuvajte kvadratni jastuci čisti kako biste spriječili ogrebotine i otiske prstiju. Izdržljiv materijali, visokokvalitetne tehnike ispisa i fina izrada. Vrsta predmeta : jastučnica (isključujući jastuk)
3. Lako se podudaraju sa sofom, sokom i drugim jastucima. Meka i izdržljiv, pogodan za zatvoreni (dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd. i na otvorenom (terasa, automobil itd. Oprema za pranje ili ruku koja se može pratiti. Promjena jastuka je lako. Ne koristite izbjeljivač. Suvi na niskoj temperaturi. Ovi jastučnici za Noć vještica savršeni su za dnevni boravak, krevet, kauč, stolicu ili drugi namještaj u stilu kako bi doveo za Halloween raspoloženje za vaš životni prostor.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru