.

.

Početna Dekor Slatke kreativne naočale za životinje Okvir za kućnu kancelarijsko uređenje čaše za radne površine Frame m

Početna Dekor Slatke kreativne naočale za životinje Okvir za kućnu kancelarijsko uređenje čaše za radne

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Slatke kreativne životinjske naočare Okvir za uređenje časopisa Okvir za naočale Okvir
Karakteristike :
[visokokvalitetni materijali] -animalni okviri za naočale ručno su izrađeni od prirodnog drveta, izdržljivog zanata, i životne like Izrada je pažljivi, a modeliranje linije su različite. Neće preuzeti puno prostora.
[Kreativni dizajn] - Handmade Okvir sa drvenim naoružanjem životinja, zadržite li životinje u svojoj kući? Naši okviri naočala su vrlo slatki, a svaki put kad ih vidite na stolu, vi ćete i biti sretni!
[Izvrsni pokloni] - Otkute ​​izvrsne ručno rađene naočare mogu se dati vašim najmilijima kao pokloni, jer utjelovljuju Sinonim za zabavu i funkciju. To je izvrstan i jedinstven poklon za Valentinovo, majčin dan, dan oca, godišnjica, rođendan, konzervatorij ili vjenčanje.
[Najbolji poklon] - Može biti promišljena i jedinstvena opcija na poklopcu. Pogodno za vaš ljubavnik, prijatelje, djecu, kolegu, oca, majku ili migift, i muškarce i žene, voljet će ovaj držač za naočale .

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru