.

.

Kristal u obliku srca Kristal Prirodni dragulj Poliran Ljubav draguljastog roža Kvarc Amethyst Cvjetni lonac Dekoracija ribe

Kristal u obliku srca Kristal Prirodni dragulj Poliran Ljubav draguljastog roža Kvarc Amethyst Cvjetni

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Kristal srca Kristal prirodni dragulj Poliran ljubav draguljastog roža Kvarc Amethyst Flower Pot Fresh Decorate Rezervoari :
【Uticaj proizvoda】 Naturalni kristal Ljubav Kristalni kamen, moderni svijet na našem suvremenom stilu tijelo, um i duh Ovi prirodni kristalni kristali mogu nam pomoći da se pojavi bespoint. Pomaže našem tijelu otvoriti i povezati energije čakre da obnavlja ravnotežu. Dodajte kristale za meditaciju ili jogu, a to donosi duboku mir i pomaže u našem umu da se fokusiraju. 【Izlječenje poklona】 1. Ovi prirodni kristal Ljubav kristalni kameni cvjetni lonac za obrtaju za obrtni dekor, glatki i polirani, izrađeni od različitih dragulja, koji se mogu uklesati malo drugačije zbog prirode, boje, veličine i oblika dragulja. Svaki proizvod ima jedinstven izgled. Baš kao i svaki od nas jedinstven. 【Nova kvaliteta】 100% novi kvalitetan proizvod, apsolutno visok kvalitet, izrađen od visokokvalitetnog prirodnog kamena, jednostavan za stavljanje u džep, energetski vodič u vašoj ruci.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru