.

.

Sablasni ukras šišmiša Halloween ukras šišmiša Halloween 3D ukras za ukrašavanje šira Jednostavna montaža Drveni crni palište za višekratnu upotrebu

Sablasni ukras šišmiša Halloween ukras šišmiša Halloween 3D ukras za ukrašavanje šira Jednostavna montaža

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje manshan mrežom iz Joybuy Marketplace Opis : Naši visokokvalitetni ukras šišmiša, izrađen od jakih i izdržljivog drvenog materijala. Ovaj ukras šišmiša nije samo živopisan i realan, već i savršen za dodavanje sablasno u vaš dom. Napravljeno je s najboljim materijalima i izradom, idealan je odmorski ukras za vaš dnevni boravak, spavaću sobu, studiju, kuhinju ili blagovaonicu. Da li se nalazite na zabavi Halloween ili jednostavno želite dodati malo zabave svom domu, ova figura šišmiša savršen je izbor. Sigurno će poboljšati svečana i učiniti da vaši proslave za Noć vještica učini još nezaboravnim.
Ali to nisu sve! Ovaj ukras šišmiša takođe čini veliki poklon za ljubitelje za Noć vještica i onima koji vole jedinstveni kućni dekor. Zamislite zadovoljstvo na njihovim licima kada primite ovaj prekrasno izrađeni ukras šišmiša. To je poklon koji će se istaknuti i da se godinama ne bude njegovana.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru