.

.

LAMBSWOOL FLEECE pokrivač zadebljani mekani pokrivač i pokrivač kawaii crtani flis pokrivač s toplim pokrivačem dječje prekrivače na kauču pokrivač za krevet

LAMBSWOOL FLEECE pokrivač zadebljani mekani pokrivač i pokrivač kawaii crtani flis pokrivač s toplim

KM 8.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Lamb Swool fleece pokrivač zadebljani mekani pokrivač i pokrivač kavaii crtani flis pokrivač s toplim pokrivačem Dječja stolica za prekrivanje na kauču pokrivač za krevet (374x53in)
Značajke :
drži vam tople i ugodne. Napravljen od super mekih poliestera od mikrofibera. Naša plišana ćebad imaju pravu težinu da vam pruže toplinu zimi. Zbog prirode tkanine i čvrstih šavova, ova plišana pokrivačica je izdržljiva od mnogih drugih ćebad. Njegov i izblojba - i trajat će dugo vremena.
Atraktivno. Sa svojim prekrasnim tiskanim i šivanjem, zavjerite se ovom pokrivačem plišanog kreveta preko kauča, kauča, stolice ili preko kraja kreveta do teksture u vašu dnevnu sobu ili spavaću sobu.
Laka njega. Mašina koja se može prati. Stroj oprati ovu pokrivač odvojeno u hladnoj vodi na blagi ciklus. Suvi na maloj vrućini. Ovaj će pokrivač zadržati mekoću čak i nakon više pranja.
Poklon poklon. Pokrivač za zagrijavanje srca i žene, mama i tatu, prijatelje, odrasle, dječake, poklon za Valentinovo, poklon za rođendan, poklon za majčin dan, poklon zahvalnosti, novogodišnji poklon.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru